Barion Pixel Skip to content

Mi az Anyacsavar?

Paizs Dóra vagyok, megoldásközpontú coach, tréner és szervezetfejlesztő, az Anyacsavar alapítója, kétgyerekes anya.

Hogy mi az Anyacsavar?

Első sorban közösség, megoldásközpontú tapasztalatmegosztó fórum, és coaching támogatás kisgyerekes nőknek!

Szeretnéd, ha nem kellene választani aközött, hogy jó anya, jó társ vagy jó kolléga legyél, hanem ezeket össze tudnád valamiképpen egyeztetni?

Nem szeretnél lemondani a rendszeres testi-lelki feltöltődésről, a folyamatos intellektuális és szellemi inspirációról? A gyerekvállalás előtt a szakmádban sikeres voltál? Olyasvalaki, akinek fontos a kiváló teljesítmény, a folyamatos szakmai fejlődés, az alkotó munka? Fontos értéknek tartod anyaként is a függetlenséget, az önmegvalósítást, a saját magadra és a körülötted lévő világra való reflektálást? Háztartásbeliként küzdesz a függőség, az elbutulás, az intellektuális, érzelmi és kulturális izoláció ellen? Úgy érzed, egyedül nem megy, szükséged van a környezeted támogatására?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, az Anyacsavar Neked szól!

 

Az Anyacsavar csoportok zárt támogató csoportok kisgyerekes anyák számára. Rendszeres találkozókon, támogató női közösségben, csoportos coaching eszközökkel és tréning módszerekkel dolgozunk fel tipikus, kisgyerekes anyákat érintő kérdéseket, témákat, amiket a sokféle női szerep megélése, egymásnak feszülése és összehangolása vet fel. Az Anyacsavar csoportok célja egy inspiráló virtuális női közösség létrehozása, ahol minden kisgyerekes anya a saját legégetőbb problémái megoldásához, legfontosabb céljai megvalósításához kaphat támogató közeget, ötleteket, együttgondolkodást, vagy akár konkrét segítséget. A figyelem fókuszában itt első sorban az anya van, mint gondolkodó, érző, a sokféle női szerepében helyét kereső ember.

Az Anyacsavar egyéni coaching testre szabott támogatást nyújt (nem csak) kisgyerekes anyáknak a saját legégetőbb problémáik megoldásához, a legfontosabb céljaik kitűzéséhez és sikeres megvalósításához olyan útravalót adva, amelynek a segítségével már önállóan is elboldogulnak.

Az Anyacsavar blogon minél többféle mintát, megoldást, helyzetet és megküzdési stratégiát szeretnék bemutatni, amiből ki-ki kiválaszthatja a számára rokonszenves, gondolatébresztő, erőt adó példákat. Szeretnék tabumentesen, őszintén kérdéseket felvetni, és azokra sokféle választ keresni.

Az anyává válás hatalmas változás minden nő életében, ami szinte minden életterületen újdonságokat hoz. Az anyaszerepben először mindenki kezdő, útkereső. Hiszünk abban, hogy nincsenek tuti receptek az anyaszerep sikeres megéléséhez, mindenkinek megvan a saját története, a saját útja és a saját legjobb megoldásai, de ezek megtalálásában tudunk egymásnak segítséget adni, és tanulni egymástól. Nem vagy egyedül!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely