Barion Pixel Skip to content

A videós újságíró, akinek anyaszemüvege is van

Videó-szerkesztés és újságírás anya szemüvegen keresztül

Több mint tíz éve dolgozom kommunikációs területen. Televízió, rádió, online média, PR, videó-szerkesztés, majd szabadúszás. Tulajdonképpen majdhogynem nincs is olyan területe a médiának, ahol ne tettem volna kisebb kitérőt. Két igaz szerelem volt azonban mindig is: az újságírás és a videó-szerkesztés, na és persze a gyerekeim, de ők egy másik történet.

Az újságírásban a történetek mesélése foglalkoztat, a sorsok, a sorsfordulások, sorsfordítások. Sok érdekes és érdemes írnivaló akadt és akad szerencsére.

A videó-szerkesztésben a képek és sztorik találkozása, a vizualitás és minden, ami ráerősít a történetre. Ez az, ami megfogott a munkában, majd egy hvg-s megbízásnak köszönhetően szépen lassan kitanultam a forgatást, vágást és azt, hogyan működjek egyszemélyes stábként is ha kell.

Jelenleg otthon vagyok a kisebbik gyermekemmel, de pár hónap múlva teljes erőbedobással tervezem a visszatérésemet, addig is dolgozom, és örülök, hogy az élet úgy hozta, ma már két gyermek mellől pötyöghetek a billentyűzeten, vághatok snitteket a videókhoz.

A vállalkozásom Facebook oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/dittacomm/

A Linkedin profilomat itt: https://www.linkedin.com/in/edith-karoly-rajki-14215642/

Prezümét (Prezi Cv) itt: https://prezi.com/60xl4bqky1f8/prezume/ tekinthetitek meg.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely