Barion Pixel Skip to content

„Hogy vagy ma?” Lelki útbaigazítástól tanácsadásig

Molnár Adrienn szupervizor-coach, tréner és nevelőtanár vagyok, de a Hogyvagyma Adrienn névre is hallgatok. Évekig érlelődött bennem a “Hogy vagy ma?” koncepciója. Lassú folyamat volt, megadtam az idejét. Az eredeti ötlet egy vágyból virágzott ki, mely szerint magamat egy alternatív hangulatú kávézóban képzeltem el tanácsadóként. Több tucat nevet találtam ki, kezdve az Empa-teától a Bisztrológiai tanácsadásig, de egyikkel sem voltam igazán elégedett. Aztán egy ihletett napon letisztult a kép és megszületett ez az egyszerű kérdés-név, amivel végre tudtam azonosulni. Célom kettős volt, részben egy olyan ingyenes szolgáltatás felajánlása, melyben lelki útbaigazítást nyújtok segítséget keresőknek, másrészt megmutatni ki vagyok, hogyan dolgozom, hogy megtaláljon, akinek rám van szüksége. A Fellini Kultúrbisztró adott otthont kezdeményezésemnek, de mára -kilépve az egyéni vállalkozás kereteiből- kollégákat is bevontam, és közösen tervezzük megjelenésünket különböző helyszíneken, rendezvényeken. Ez az együttműködés önkéntességen alapul, és hivatásunk (különböző segítő, tanácsadó szakmák) népszerűsítése, elérhetővé tétele a küldetésünk.

Jövőre 50 éves leszek, és három fiamból már csak a legkisebb él velünk. Segítő szakemberi karrierem új lépcsőfokára érkeztem, a családi feladatok változó mennyisége miatt egyre jobban foglalkoztat milyen társadalmi szerepem van, és hogyan tudok értékes munkát végezni. A „Hogy vagy ma?” közösségi terveim mellett egyéni szupervízió alapú coachingot tartok, melyben szakmai,- és magánéleti kérdésekkel dolgozunk, aktiváljuk a változáshoz szükséges önbizalmat, a rejtett tartalékokat és erőforrásokat.

Adriennel és történeteivel a Női váltó oldalán is találkozhattok. Írjatok, ha olyan kérdésetek van, amiből más is tanulhat és amire itt, a mi oldalunkon vártok választ. 

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely