Barion Pixel Skip to content

Stílusos öltözködés személyre szabva

Tóth Katalin vagyok személyi stylist, stílustanácsadó, Győrben élek és itt is dolgozom.

Mivel a stylist  és a divatszakma központja itt Magyarországon elsősorban Budapest, így amolyan úttörőnek érzem magam, hogy itt Győrben próbálom megismertetni ezt a szakmát az emberekkel. Megkeresések azonban nemcsak Győrből, hanem a környező városokból és településekről is jönnek, ami nagyon nagy örömmel tölt el.

Személyi stylistként a feladatom a hozzám forduló nőknek és a férfiaknak segíteni eligazodni a divat útvesztőjében és megtalálni személyes, egyedi stílusukat.

Mottóm: „Stílusos megjelenés a belső ragyogásod kivetülése.”

Színtanácsadással és Stílustanácsadással foglalkozom elsősorban, de Gardróbrendezés és Stylisttal való közös vásárlás is a szolgáltatásaim között szerepel.

Színtanácsadás során színkendők segítségével megvizsgáljuk, hogy az adott személynek mely színek és a színeken belül mely árnyalatok állnak a legjobban.  A tanácsadás során pontosan meghatározzuk a színtípusát, emellett megtudhatja, hogy milyen színt mivel variálhat az öltözködésében, illetve smink, haj és ékszerszínekre is javaslatot teszek.

Nem is gondolnánk, de csodákra képesek a színek, amikor látom, hogy nők és férfiak arca és lelke csak úgy ragyog az igazán hozzá passzoló színekben. Ha megismerik a saját színeiket és a testalkatukhoz leginkább passzoló szabásvonalakat, akkor innen már gyerekjáték a tudatos vásárlás és tudatos gardróbépítés.

Stílustanácsadás: magában foglalja a testalkat-elemzést és a saját egyéni stílus kialakítását.  Az elemzések során megvizsgáljuk az egyén testalkati sajátosságait, megnézzük, mely testalkattípusba tartozik és, hogy mire kell figyelnie az öltözködés során. Választ kaphat arra, hogy mely szabásvonalakat alkalmazza és melyeket érdemes kerülnie. Számomra nem a trendek követése a fő cél, hanem az, hogy az ügyfeleim megtalálják önmagukat a sajátos, egyedi stílusukat a ruhákon keresztül. Azt szeretném, ha az adott szettben jól éreznék magukat, mert az biztos, hogy öltözködés hat a lelkünkre, az önbizalmunkra és a kiállásunkra is, ezért nem mindegy mit viselünk nap mint nap.

Gardróbrendezés során a „tanultak” alapján kiválogatjuk azokat a ruhákat, amelyek sem színben, sem fazonban nem passzolnak. Emellett a megmaradt ruhákból szetteket alkotunk, ezzel is megkönnyítve a későbbiekben a reggeli készülődést. A rendezés során kiderül az is, hogy mely ruhadarabok hiányoznak, ebből listát készítünk, hogy a közös vásárláskor már csak célirányosan ezeket keressük.

Közös vásárlás szolgáltatásomat azoknak szoktam ajánlani, akik már voltak előtte szín és stílustanácsadáson, hiszen így tudatosan és átgondoltan tudunk vásárolni, ezáltal elkerülhetjük a ruhahalmozást és az impulzusvásárlást. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a tudatosságot, a jól variálhatóságot, a praktikumot az öltözködésben és a közös vásárlásokkor is ezeket a szempontokat tartom szem előtt.

Én magam érzékeny és empatikus típusú ember vagyok, aki igyekszik ráhangolódni az ügyfelei lelki állapotára és igényeire, senkire nem szoktam ráerőltetni semmit, sem színt, sem ruhát csak, mert jól állna neki. Neki magának a lelkének kell felkészülni a változásra; az új színekre és fazonokra. Ebben tudok segíteni. Adok egy útmutatást elindítom őket az úton egy jl használható tudáscsomaggal felvértezve.

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/stylebreezebykata/

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely