Barion Pixel Skip to content

Kékhold a Zselic égboltján

Turisztikai diplomával a zsebemben nem is sodorhatott volna távolabb az élet, a közigazgatásban kötöttem ki. Folyton motoszkált bennem azonban valamiféle „tettvágy”, elkezdeni valaminek a felépítését, ami majd egyszer talán a gyermekeinket is kiszolgálhatja.

Amikor tehetjük, utazunk. 3 gyermekkel, baráti társasággal. Szeretjük a vendégházak adta szabadságot, így amikor adódott a lehetőség, belevágtunk, hogy férjemmel együtt megvalósítsuk a mi vendégházas álmunkat.

A Zselic egyik legszebb részén, Bárdudvarnok-Bányán található a mi Házunk. A nyugalom szigete. Képzelj el egy impozáns épületet, ami egy domboldalon áll, körbeveszi a természet és annak illata, hangjai. Jó itt pihenni, jó innen sétára-túrázásra-kerékpározásra indulni, csillagokaz nézni és jó ide visszatérni. Családdal vagy barátokkal, lényeg, hogy sokan együtt! 

16 fő kényelmesen elfér az emeleten kialakított vendégterekben. Az emelet az épület oldalán húzódó lépcsőn közelíthető meg. Egy kétágyas zuhanyzós szoba, egy hat fős és egy nyolc fős zuhanyzós apartman várja a vendégeket. Az apartmanok 3-3 hálószobával, kis kávé-teasarokkal, hűtővel rendelkeznek.

A földszinten hatalmas nappali található kényelmes kanapékkal, televízióval, wifivel. Vele egy légtérben van az étkező amelyhez egy jól felszerelt konyha kapcsolódik.

Megtalálhatók vagyunk a Facebookon és az Instagramon is!

Találjatok ránk, fedezzétek fel a Zselicet! ?

Tündi

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely