Barion Pixel Skip to content

Büszkén hirdetjük meg a 9. Terézanyu pályázatot!

Örömmel hirdetjük meg a 9. Terézanyu pályázatot, amely idén a Női váltóval közösen indul útjára. Mi más lehetne a témája, mint a váltás, változás! A részleteket ebben a pályázati leírásban olvashatjátok. Szeptember 20-ig várjuk az írásaitokat, amelyet a zsűri értékel. A díjátadó október 3-án a Női Karrierváltó Fesztiválon lesz. Mi egy fantasztikus különdíjjal is készülünk!

Váltás, változás, változtatás, újjászületés? Melyikünkkel ne történt volna már meg, hogy a változás fenekestül forgatta fel az életünket – akkor is, ha számítottunk rá, ha vártuk. Akkor még inkább, ha nem önként és dalolva szántuk rá magunkat. A váltás lehet előre eltervezett és üthet be, mint a ménkű- így is, úgy is nehéz. Lehet rajta nyerni, ahogyan veszíteni is. A Te életedben- akár szakmailag, akár a magánéletedben- volt már nagy váltás? 

Netán úgy érzed, folyamatosan benne vagy?! Esetleg épp előtte állsz, nyakig benne, vagy már a jól megérdemelt afterpartin? Oszd meg velünk bátran a történeted, mert bárhol is tartasz ebben a folyamatban, tudnod kell: nem vagy egyedül! Veled vagyunk! Sokan vagyunk, akik önszántunkból vagy épphogy kényszerből, de végigjárjuk ezt a gyakran keserves, sokszor felszabadító, de mindenképp embert, kapcsolatokat próbáló utat! 

Ugyanúgy, ahogyan az elmúlt 8 év során, – mert a Terézanyu pályázat a változások közepette is állandó 🙂 – most is várjuk egyes szám első személyben, saját néven írt, saját történetedet, mely ne legyen több 5000 karakternél! És egy portréfotót magadról munka közben, után vagy előtt, ami fekvő tájolású és nem nagyobb 300 kb-nál.

Az írás beadásának határideje: 2019. szeptember 20. éjfél.

A fődíj egy tablet. A Női váltó különdíját a somlószőlősi páratlan panorámájú 5 Ház Borbirtok biztosítja.

Különdíjasunk vendég párjával 2 éjszakára az egyik csodálatos apartmanba reggelivel (a szabad helyek függvényében). 

Írásaitokat közöljük a Terézanyu és Női váltó honlapokon, illetve a Nők Lapja Psziché hasábjain. Az első 10 legjobb írás szerzője meghívást kap az október 3-i Női Karrierváltó Fesztiválra. A CommUnique felajánlása egy 3 alkalmas coaching folyamat Mátrai Szilviával. 

A pályázók, akik szeretnének részt venni a fesztiválon 50 %-os engedménnyel tudnak rá jegyet venni szept 15-ig. A kedvezményre jogosító kódot emailben küldjük el a pályázat feltöltése után.

Kérjük a történeted mellé pár mondatban írd meg magadról a legfontosabbakat: mikor születtél, hol élsz, munkád, hobbid- amit fontosnak tartasz magadról elmondani.

Figyelem: csak 5000 karakter alatti, csak saját néven beadott, saját történetet tudunk elfogadni!

  A pályázatot ezen a linken tudod feltölteni. Történetre fel! 

Zsűritagok: 

Rácz Zsuzsa – A Terézanyu pályázat alapítója, író

Békéssy Olga – A  noivalto. hu alapító- főszerkesztője

Akovács Éva – A Nők Lapja Psziché főszerkesztője

Kumin Viktória – Rádiós műsorvezető

Mátrai Szilvia – 2015. Terézanyu különdíjasa, szervezetfejlesztő, coach.

 

Kiemelt fotó: StockSnap by Pixabay

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely