Jön Az Ország Salátája – Te döntöd el, miből álljon!

A legjobb „szakemberek”, maguk a salátafogyasztók dönthetik el, hogy milyen összetevőkből álljon az augusztus 20-án közönség elé kerülő Ország Salátája. Az Eisberg Hungary Kft. a közösségi média felületein buzdítja szavazásra az egészséges életmód rajongóit, akik letehetik voksukat a kedvenc alapanyagaik mellett!

Az Eisberg termékek kitűnő minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készülnek. A Puszta, a Betyár és a Pántlika mixek pedig ráadásul hazai csomagolásban tündökölnek. Nem véletlen, hogy ezek a salátakeverékek a vásárlók körében is nagy népszerűségnek örvendenek. Vajon lehet-e fokozni a sikert? Az Eisberg szerint igen! A fogyasztók jóvoltából hamarosan kiderül, hogy melyik roppanós saláta- és zöldségkeverékből lesz a Puszta, a Betyár és a Pántlika új testvére. Ezért július 29-től kezdődően hétről hétre állítja startvonalhoz a jelöltjeit, hogy nyár végére, augusztus 20-ra – a fogyasztók szavazatai alapján – megszülethessen Az Ország Salátája. 

Vigyázz, kész, rajt! – Érkeznek a jelöltek

– Bízunk a magyar salátafogyasztók ízlésében, ezért úgy döntöttünk, hogy átadjuk nekik a stafétát. Szeretnénk az ő segítségükkel megalkotni a következő termékünket – árulta el Spielmann Laura, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfél- és marketingmenedzsere, aki elmesélte, hogy minden héten másról szavazhatnak majd az érdeklődők.

– Két kiváló salátafélét – a jégsalátát és a római salátát – már ki is választották a saláták rajongói, ezen a héten pedig három ropogós zöldség – a sárgarépa, a cékla, valamint a fejes káposzta – száll versenybe a szavazatokért. A negyedik és egyben utolsó összetevőre augusztus 10-től lehet letenni a voksunkat.

Magyarok büszkesége

Az Eisbergnél nem csupán a tartalomra ügyelnek nagy gonddal, a külcsínre is adnak, ezért a termékhez olyan csomagolást álmodtak meg, amely minden magyar salátarajongó szívét megdobogtatja.

Magyarország építészeti remekeit is felvonultatja az ország salátája.

– Magyarország építészeti remekei közül sajnos nem mind fért rá a csomagolásra, de helyet kapott rajta a szegedi Dóm, az esztergomi Bazilika, a Lánchíd, és a Parlament is rákerült a piros-fehér-zöld szalaggal átkötött fóliára. A figyelmes szemek még a kalocsai mintát is kiszúrhatják a Superbrands-díjas terméken – avatott be minket a kulisszatitkokba Laura, aki a teljes Eisberg családdal együtt kíváncsian várja, hogy mi kerül végül a csoda szép csomagolás alá.

A szavazás már elindult, vegyen részt benne Ön is és álmodjuk meg közösen, hogy milyen összevetőkből készüljön el végül az Ország Salátája!

A voksokat az Eisberg Facebook- és az Instagram-oldalán is le lehet adni. Ne hagyja ki!

Támogatott tartalom. 

Vélemény, hozzászólás?