Lájk: Móni és Gyuri, a Vloggercsalád

Tudtátok, hogyan kell úgy istenigazából feliratkozni egy Youtube csatornára? Én azt hittem, tudom. De nem elég megnyomni a Feliratkozom gombot, valami nyamvadt kis csengőre is klikkelni kell, hogy értesüljek a kiválasztott csatorna legfrisebb videoiról. Ezt az öt éves Öcsitől tudtam meg. Megöregedtem? Talán. Viszont a jó hír: van, aki ránk is gondolt és a 30-as, 40-es korosztálynak készít sorozatot a Youtubon. Ők a Vloggercsalád. Móni a kultúros és Gyuri a taxis. De kik ők valójában? 

A Vloggercsalád nyaral, a nagy túró rudi teszt, duguláselhárítás csőgörénnyel, Gyuri vasal és Móni bebizonyítja, hogy nem is buta. Ezért Móni az egyik részben például az összes Agatha Christie regény gyilkosát megnevezi. Meg úgy várja a századik lájkolót több, mint tíz percig, mint senki, csak a robotporszívó köröz néma csöndben a lábainál. És persze meg kell említsük a kicsomagolós, külföldiül mondva unboxing videojukat is, ahol Gyuri annyira dörzsöli az éjszakai ránctalanító krémet a homlokába, hogy az egyből hat. Bevalljuk, imádjuk. De kik ők?

Móni a valóságban Szuchy Zsuzsa dokumentumfilmes rendező. Ezek után sejthetitek, hogy Gyuri se taxis. A hetyke bajusz valóságban Kocsis Gergelyt, a Katona József Színház színészét takarja. Férj és feleség, ez stimmel. De miért álltak neki, hogy az inkább sitcom-ra hajló műfajban a Youtubon kevésbé jelen lévő késő 30-as, inkább 40-es korosztálynak vlogot készítsenek? 

Vélemény, hozzászólás?