Hivatásos könyvmoly, az Olvashop.hu megálmodója

Bővebb információ olvasható a http://www.olvashop.hu weboldalon

50395139_948850171987496_4079508092637675520_n-1.jpg n-0.jpg

Már gyerekkoromtól kezdve lelkes könyvmolynak mondhatom magam, és ez az évek múlásával csak egyre jobban felerősödött. Mindig is úgy gondoltam, hogy számomra az álom munka az lenne, ha könyvekkel vagy könyvekhez kapcsolódó dologgal foglalkozhatnék. Amikor a második kisfiam 1 év körül volt (2016) sok kismamához hasonlóan elkezdett foglalkoztatni, hogy hogyan tovább a karrieremben, milyen terveim, prioritásaim vannak a jövőre nézve. Így kezdett körvonalazódni az Olvashop.hu, a könyves kiegészítők és könyvmoly ajándékok webáruházának ötlete.

A könyvkabát volt az első termék ötletem, de aztán elindult az ötletelés a férjemmel és rájöttünk, hogy sokkal több potenciál van a dologban, így elkezdtük kidolgozni a termékpalettát, felkutatni a lehetséges beszállítókat. 

Sok könyvmoly nézelődik, keresgél a különböző közösségi vagy képmegosztó oldalakon könyvkiegészítőket, mint például különleges könyvjelzők, könyvtámaszok, könyves ékszerek, de mivel külföldről sokszor macerás rendelni, vagy egyáltalán nem is lehet, így sokszor csak álom marad a kinézett darab, vagy ajándéknak szánt kiegészítő. Mi ezen próbálunk segíteni, hogy a magyarországi könyvmolyok és azok, akik unják, hogy mindig csak könyvet adnak könyvmoly ismerősüknek, végre kreatív és egyedi kiegészítőkkel gazdagodhassanak.

2016 őszén indult a webshopunk, ahol először saját könyvmoly álmainkat valósítottuk meg és reméltük, hogy az általunk megalkotott termékek az olvasóbarát közönségnek is elnyeri majd a tetszését. Azóta már a harmadik karácsonyi szezonunkon vagyunk túl. Nagyon sokat tanultunk a közönségünktől  igyekszünk mindig fejlődni és megújulni a visszajelzéseknek és elképzeléseinknek köszönhetően. Legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a könyvtámaszok, könyvkabátok, ex libris pecsétek vagy a könyves bögre –alátét csomagok is.

Reméljük a jövőben minél több mollyal találkozhatunk akár virtuálisan, akár személyesen is. Április 25-28-án várunk mindenkit szeretettel a budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Millenáris Parkba, ahol élőben is meg lehet ismerkedni velünk és termékeinkkel. 

Vélemény, hozzászólás?