Közgazdászból gyerekszoba dekoratőr

Bővebb információ olvasható a http://www.kidsdream.hu weboldalon

karriervalto-kidsdream-mullerhajni-noivalto-lakberendezes-gyerek.jpg karriervaltas-noivalto.kidsdream-gyerekszoba-lakberendezes.jpg Kidsdream logó_noivalto-lakberendezes-gyerek.png

Az egész valahol ott kezdödőtt, hogy 2008-ban diplomás közgazdász lettem, de valahogy nem vonzott sem a pénzügy, sem a számvitel, ezért hát elmentem dolgozni egy céghez irodavezető asszisztensnek, ami maga volt a pörgés, ami lételemem. Szuper volt. Közben, ha volt időm, segítettem a férjemnek. Például ő felburkolta az üvegmozaikot, én pedig kifugáztam és a végeredményt, hű… nagyon élveztem…

Aztán átrágtunk mindent, és gyorsan megalapítottuk a generálkivitelező cégünket, és én párhuzamosan tevékenykedtem asszisztensként a főállásomban, és segítettem a családi projektet is.

Majd 2010 tavaszán megérkezett a nagy fiam, aztán 2013- ban a kisebbik, ami maga volt a BOLDOGSÁG!!!

Közben csináltam egy másoddiplomát, nyelvvizsgáztam, mert ugye, azért mert anya vagy még versenyképesnek kell lenned a munkaerőpiacon!

Folyamatosan pörgött az  agyam: hogyan legyek jó anyja a fiaimnak, hogyan legyek velük annyit amennyit igényelnek belőlem és én is szeretnék, és hogyan tegyek hozzá a családi kasszához. Hogyan dolgozzak, csináljam azt, amit szeretek?!

Dolgoztam az építőipari cégünkben, vittem az adminisztrációt, pénzügyet, számvitelt… amelyek nem a kedvenceim. Majd elkezdtem marketingesként segíteni a vállalkozó anyukákát, és ikertestvéremmel elindítottuk a kidsdream  gyermek lakberendezési márkát, ami végre az én terepem. 

A kidsdream egy “kis csoda világ”, ahol a cél, hogy praktikus és szép legyen a baba-és gyerekszobád!

Miért?! Mert ha jól érzed magad benne, akkor a gyereked is, és kisimul az egész világ:)

Gyere látogass el az oldalunkra, vagy hívj, ha elakadtál…

Szeretettel,

Honvédné Müller Hajnalka

“hiperaktív” kétszeres anyuka

 

Vélemény, hozzászólás?