Közösségi helyszín- és irodamegosztó portál. Helyek neked. Itt és most.

Bővebb információ olvasható a http://www.instantplace.hu weboldalon

InstantPlaceLogo_2018_lowres.jpg

Tárgyalásod van és nyugodt helyszínre van szükséged? Tréninget, workshopot tartanál? Az Instant Place-n megtalálod!

Faludi Nóra vagyok, és frissen végzett coachként az első ügyféltalálkozók alkalmával jöttem rá, hogy nem létezik Magyarországon olyan oldal, ahol a rugalmasan bérelhető helyszíneket összehasonlíthatom, vagy akár online le is foglalhatom. Virágzik a közösségi irodák piaca, Budapesten jóformán nem létezik olyan kerület, ahol ne lehetne óradíjas alapon workshop helyszínt, tárgyalót bérelni, és egyre inkább kezd a szabadúszókat támogató helyszínbérlés vidéken is elterjedni, mégis hosszas Google keresgélés volt szükséges egy-egy helyszín felderítéséhez. Eddig.

Az InstantPlace Magyarország első közösségi helyszín- és irodamegosztó portálja, ahol bérbeadóként bárki beregisztrálhatja az óra- vagy napidíjas tárgyalóit, termeit, rendezvénytereit, de folyamatosak a coworking irodák regisztrációi is. A bérlőknek lehetőségük van lokáció, méret, felszereltség és egyéb paraméterek alapján megtalálni a számukra legmegfelelőbb helyszínt, és naptáralapú foglalási rendszerünkben akár azonnali foglalást is indíthatnak a szabad időpontokra. Utólag pedig lehetőségük van a helyszínek értékelésére, ezzel támogatva a többi foglaló döntését. 

Várjuk olyan helyszínek jelentkezését, akiknek még van szabad kapacitásuk és várunk Téged is, ha megbeszéléseidhez, tréningjeidhez helyszínt keresel!

Látogassatok el hozzánk! 

Facebook: https://www.facebook.com/instantplacehungary  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/instantplace/

 

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Vélemény, hozzászólás?