Party in a box

Bővebb információ olvasható a http://www.aronandfriends.com weboldalon

IMG_1267-harmadik-uai-258x258 aron_and_friends_noivalto

… A modern party szórakozásért és a szórakoztató ünnepekért. Mert Te is meg tudod csinálni, hogy felejthetetlen legyen a gyermeked vagy a párod szülinapja!

A szülinap a mi szerelmi nyelvünk. Szeretünk készülődni, tortát sütni, meghívni azokat, akikkel szívesen vagyunk együtt. Mi kell ehhez? Szép díszlet, tányérok, poharak, dekoráció. Mi mindent egy dobozba zártunk. Hogy neked csak a számodra legfontosabbal kelljen törődnöd. Minden más a mi dolgunk.

Emlékszem, mi is azt éreztük a kisfiunk születése után, hogy az első szülinapnak felejthetetlennek kell lennie. Körbenéztünk, hogy hol is rendezhetnénk meg az ünnepet. És nem igazán találtunk olyat, ami igazán tetszett volna. Akkor jutott az eszünkbe: mi lenne, ha egy igényes, szép, feledhetetlen ünnep kellékeit egy dobozba tennénk? Így kimentünk egy közeli parkba, vittük a party kellékeit és egy felejthetetlen piknikkel ünnepeltünk.

Így jött létre az Aron&Friends, ami abban szeretne a segítségedre lenni, hogy minden részlet a helyére kerüljön. Ma már csak egy kattintás és minden, amire szükséged van a tökéletes szülinap megünnepléséhez elérhető! Vess egy pillantást a boxokra és bulira fel!

Várunk szeretettel!

Cheers 🙂

Mónika

Vélemény, hozzászólás?