Segíthetek életre kelteni álmaid gyerekszobáját?

Bővebb információ olvasható a https://www.babyberry.hu/ weboldalon

katona-eszter-profil-1-agiszabo-photography_kicsi-2.jpeg katona-eszter_babyberry-es-baratai_szabo-agi_1-1.jpg babyberry-enterior-lany_fannival_1_fekvo_kicsi-0.jpeg

10+ multis évvel a hátam mögött döntöttem úgy, hogy inkább a bizonytalant választom a biztos helyett, de ha egyszer élek is, kipróbálom magamat és megvalósítom az álmom!

2015 januárjában lettem vállalkozó, akkor indult el a webáruházam (www.babyberry.hu), ahol a saját tervezésű babaszoba kollekciómat mutattam be – akkor még egyedülálló módon Magyarországon. A webáruház kínálatát azóta is folyamatosan szélesítem, és a saját babyberry termékek mellett megjelentek más magyar és skandináv márkák is. A koncepció viszont továbbra is változatlan, még mindig az a célom, hogy stílusos, magas minőségű és máshol nem elérhető termékeket gyűjtsek össze azok számára, akik szeretnének egy harmonikus, letisztult gyerekszobát berendezni.

És ahogy belekóstoltam a vállalkozásba, már senki sem tudott megállítani: a babyberry után létrehoztam egy újabb márkát, a Pici Piacot, ami egy tematikus rendezvénysorozat. A Pici Piacon hazai tervezők mutathatják meg saját tervezésű termékeiket az egyedire, különlegesre nyitott családok számára egyedülálló módon egy baba-mama-gyerek vásár keretein belül. 2017-ben pedig nyitottam egy üzletet is, a babyberry és barátai showroomot, ahol a babyberry mellett több mint 20 másik magyar márka gyerekszoba berendezési termékeit lehet megvásárolni. Ez a bolt egy igazi különlegesség, aki belép ebbe a varázsbirodalomba legtöbbször úgy érzi, hogy a Pinterest gyerekszobái kelnek életre.

Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek a Női Váltó fantasztikus vállalkozónői között!

Katona Eszter

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Vélemény, hozzászólás?