Te is lehetsz sikeres nő! – ebben segít neked a sikertréner

Bővebb információ olvasható a http://www.noisikertrener.hu weboldalon

Andráska ZSófiafekvő.jpg

Andráska Zsófia vagyok, pszichológiai szemléletű life és business coach, a i Sikertréner alapítója és három tündéri kislány anyukája.

Azt gondolom, nekünk nőknek a 21. században rengeteg elvárással, feladattal, olykor előítélettel kell megbírkóznunk. Nagyon sok, egymással folyamatosan konfliktusban lévő szerepekben kell helytállnunk. 

Női sikertrénerként a célom, hogy a hozzám forduló nők a saját, és családjuk valódi igényeire reagáló megoldásokkal éljék meg életüket, és ne a gyakran idejétmúlt társadalmi elvárások, szabályok, hiedelmek alakítsák mindennapi megéléseiket. 

Hogyan tudok ebben segíteni? 

Egyéni konzultáció keretében minden olyan témával fordulhatsz hozzám, ami a női létedből, a szerepek összeegyeztetésének nehézségéből vagy egyéb belső félelmeidből adódnak. Mind az időmenedzsment, mind a külső, belső elvárásoknak való megfelelés, az önelfogadás, a maximalizmus, a bizonytalanság, a döntésképtelenség területén, vagy épp a magánéleti problémáidban tudok neked segíteni. Ha szorongással küzdesz, ha túl sok stressz ér, karrierváltás esetén, vagy ha az álmodozást nem követi megvalósítás, akkor is fordulhatsz hozzám bizalommal.    

A Vállalkozónői Támogató Csoport azoknak nyújt segítséget, akiket nyomaszt a vállalkozói magány, rengeteg kérdésük van, szívesen tanulnának egymástól, és biztosak szeretnének lenni abban, hogy sikerre viszik a vállalkozásukat. Az általam vezetett zárt, kis létszámú csoportokban a résztvevők –a business coachingon kívül – a közös gondolkodás során támogatást, inspirációt és ötleteket kapnak a vállalkozásukra vonatkozóan, és folyamatos segítséget a megvalósítás során.

Mastermind csoportjaimon is vállalkozónők vesznek részt. Célja, hogy a jelenlévők megosszák egymással problémáikat, elakadásaikat a vállalkozásukkal kapcsolatosan, és a csoport tagjai, -mint egy közös mesteri elme-  gondolataikkal, ötleteikkel reagáljanak ezekre. A találkozók alkalmával a résztvevők annyi ötletet, meglátást, kapcsolatot megosztanak egymással, ami hónapokra muníciót biztosít a továbblépésre. Ha elakadtál és friss, ötletekre, meglátásokra, új kapcsolatokra van szükséged, gyere el Te is! 

Sikeres Csajok podcast sorozatom keretében a vállalkozói lét kihívásaira és nehézségeire Nagy Erikával a mompreneurs.hu közösség alapítójával közösen keressük a válaszokat. Könnyed beszélgetések során minden olyan témát érintünk, ami csak egy vállalkozónőt foglalkoztathat.

Vállalkozástervezőmetkifejezetten egy vállalkozás elindításához, vagy egy új projekt stratégiai megtervezéséhez készítettem. Segítségével egy évre előre megtervezhető egy vállalkozás vagy egy új projekt idő, erőforrás, és pénzügyi igénye, valamint apró lépésekre bontható a megvalósítása. 

Te is lehetsz sikeres!  

Weboldalam: www.noisikertrener.hu

Facebook: https://www.facebook.com/noisikertrener/

Vélemény, hozzászólás?