Üzletkötés Londonban? A nappalidból megteheted!

Molnár Judit nyughatatlan természet, mindig van egy jó  ötlete. Karrierváltásáról, vállalkozóvá válásáról már írtunk nektek. Judit tavaly eldöntötte, hogy az Egyesül Királyságban élő üzlettársával, Susanna Tóthal egy napra összekötik Budapestet Londonnal. Végül több országban élő szakember csatlakozott az október 6-i, keddi UK-Central Europe Business Summit™ hibrid konferenciához. Jöjjenek a részletek, amelyről Molnár Judit számol be nektek! 

Amikor 2019 novemberében úgy döntöttünk, hogy nemzetközi business summitot rendezünk Budapesten, lelki szemeink előtt a következő kép jelent meg:

• kelet-közép-európai és angol cégek, befektetők és szakemberek egy asztalnál
• fókuszban az innováció, a technológia és a nemzetközi piacralépés
• háttérként pedig a szívdobogtató dunai panoráma, amelyet egy kellemesen imbolygó hajófedélzetén élvezhetnek a pezsgős és koktélos poharakat szorongató résztvevők.

Márciusban majdnem zátonyra futott ez a hajó: a globális járványügyi helyzet miatt lehetetlenné vált, hogy az eredeti forgatókönyv alapján rendezzük meg az eseményt – vagyis csak majdnem lehetetlenné.

A technológiai lehetőségek felhasználásával ugyanis az ország első ilyen témájú, nemzetközi hibrid konferenciájává alakult a UK-Central Europe Business Summit™, hogy a pandémia ellenére a magyar, angol és közép-európai cégek értékes üzleti kapcsolatokkal, szemléletformáló tudásanyaggal és személyes/céges márkaépítési lehetőséggel a zsebükben távozzanak.

Élőben? Online? A kézfogáson kívül a konferencia minden részletében tökéletes lesz online is (személyesen pedig exkluzív helyszíni programok várnak).

A határzár miatt a 12 külföldi előadónk és számtalan, a magyarországi piaci lehetőség felé nyitó angol cég képviselője online csatlakoznak be összesen négy városból (London, Szingapur, Mumbai, Prága), hogy tudást és kapcsolati tőkét osszanak meg egymással.

Ti, a magyar résztvevők pedig eldönthetitek, hogy a helyszínen, élőben jelentek meg, vagy az otthonotok, irodátok kényelméből kapcsolódtok be a Summit történéseibe és inkább előre foglalt időpontokban vetitek bele magatokat a networkingbe.

Miért kihagyhatatlan a UK-Central Europe Business Summit™ hibrid konferencia?

• Mert több tucat brit és közép-európai befektető / angyal befektető vár arra, hogy megismerjen téged és a termékedet, ötletedet, vállalkozásodat.
• Mert itt a helyed, ha több, mint 200 szolgáltató és gyártó cég képviselőjével személyesen (vagy online) szeretnél találkozni.
• Mert London kapu a világpiac felé.
• Mert innovációra jelentős (akár vissza nem térítendő) pénzügyi támogatást kaphatsz a brit kormánytól.

• Mert kiállítóink és támogatóink különleges ajánlatokkal és exkluzív programokkal édesítik meg a szakmai tartalmat.
• Mert szeretnél történelmet írni azzal, hogy részt veszel az első angol-magyar hibrid üzleti konferencián és szívesen koccintanál velünk élőben (vagy virtuálisan) a lehetetlen leküzdésének ünnepén itt Budapesten, és londoni partereinkkel virtuálisan?

Akár online, akár offline találkozunk, a Budapest-London híd október 6-án készen áll – már csak át kell sétálnia rajta. Várunk! 

Vélemény, hozzászólás?