A jó előadás, prezentáció titkai – most megtanulhatod!

Kisvállalkozóként gyakran egy emberként vagyunk a magunk marketingesei, értékesítői és pr-esei is. Igen,  tudnunk kell eladni a cégünk szolgáltatásait, a termékünket vagy beszélni a terveinkről egy lehetséges befektetőnek. Ehhez pedig a hatékony kommunikáció és előadási készség alapfeltétel. Jó hír az, hogy ez  fejleszthető! Hogyan? Erről lesz szó a következő ingyenes eseményen, a Dobbantó Klubban. 

A cikk a Budapest Bank támogatásával készült.

Szijártó Adrienn, az Impact Training trénere beszél nektek a prezentációs technikákról, ami azért is fontos, mert a meggyőzés tudománya egy leendő ügyfél megszerzésénél elengedhetetlen lehet.

A szeptember 24-i Dobbantó Klubban Adrienn trénerként vezet be mindenkit a prezentáció-készítés rejtelmeibe és arról is beszél, hogyan érjük el, hogy ne csak a puszta információt, hanem az üzenetünket is át tudjuk adni a hallgatóságnak.

Gyere el és hallgasd meg az előadást! Ezután, ha prezentációt kell tartanod, arra nem szükséges rosszként, hanem inkább lehetőségként tekintesz majd.

A klubeseményen a részvétel ez alkalommal is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tehetsz meg.

Amennyiben hoznád a gyermekedet, az ő szórakoztatása is megoldják! A gyermekfoglalkoztatást a Dobbantó tréninget végzett Ficserke Családi Központ alapítója és csapata biztosítja majd. Annyit kérnek a szervezők, hogy ezt jelezd a jelentkezés megjegyzés rovatában!

Dátum: 2019. szeptember 24., kedd 17 óra

A Dobbantó Klub ősszel új helyszínre, a tavaszi Dobbantó tréningnek is otthont adó MEMO Mesterek és Módszertanok házába költözik.

Kiemelt fotó: a Budapest Bank Dobbantó Klub eseményén készült

Vélemény, hozzászólás?