Ismerjük meg egymást! – Kérdőív

Váltanál? Minket a Női váltónál érdekel, hogyan. De az is, hogy vállalkozni szeretnél vagy inkább klasszikus alkalmazotti munkaviszonyra vágysz-e? Mik a te szempontjaid, ha a megfelelő munkahely megtalálásról van szó? Arra kérünk töltsd ki a kérdőívet (nagyjából 5 perc), válaszolj a kérdésekre, hogy minél több olyan cikk szülessen, ami valóban segít megtalálni az utad. Köszönjük!

A koronavírus-járvány okozta helyzet mindannyiunk életét átalakította. Csak Magyarországon több százezren váltak munkanélkülivé, a vállalkozónők közül a megnövekedett otthoni terhek miatt pedig sokan kényszerültek arra, hogy szüneteltessék vállalkozásukat. De sokan vannak olyanok is, akik nem vállalkozni akarnak, egyszerűen csak testhezállóbb munkát keresnek. Érdekel minket, most hogyan dolgozol és az is, hogy ha váltanál, hogyan keresnél állást. Milyen lenne számodra a megfelelő munkahely? Családbarát? Rugalmas? El tudod képzelni, esetleg tervezed is, hogy külföldre költözz? 

Most arra kérünk, hogy névtelen kérdőívünk kitöltésével segítsd a munkánkat. Válaszolj a kérdéseinkre, hogy még jobb, még testhezállóbb tartalommal szolgálhassunk a terveid megvalósulása érdekében. Köszönjük!

 

Kitöltöm a kérdőívet

 

Vélemény, hozzászólás?