Barion Pixel Skip to content

EQ tréning szülőknek

Tegyük a szívünkre a kezünket. Szeretnénk jó szülők lenni. Kiegyensúlyozott és boldog gyermekkort és családi hátteret biztosítani a gyermekünknek. Olykor ez azonban – minden igyekezetünk ellenére – nehezebb, mint gondoltuk volna.

Versenyt futunk az idővel és a feladatokkal, próbálunk megfelelni, közben nő bennünk és a családunkban is a feszültség, a gyerek visszabeszél, hisztizik, elvonul a kütyüjével, vagy csak a barátaival lóg, mi pedig úgy érezzük, hogy lassan kicsúszik a kezünkből a kontroll. Sem a testvérkonfliktusok, sem a kialakult családi minták nem könnyítenek a helyzeten, a nehezen kialkudott határok egyre gyengébb lábakon állnak. Ismerős lehet?

Akkor ideje odafigyelni az érzelmeinkre, fejleszteni az érzelmi intelligenciákat szülőként is. A kapcsolatok minősége, mások befolyásolásának képessége, a bizalom és a szeretet szintje ugyanis jórészt az érzelmi világunktól függ. 

A FutureKids Intézet idén szeptembertől Zétényi Anna pszichológus és Kiss Szilvia RED coach vezetésével 10 alkalmas szülői EQ tréninget indít, kifejezetten szülők részére. A csoportos önismereti tréning során a résztvevők saját élményen keresztül érthetik meg az érzelmek szerepét a szülő-gyermek kapcsolatokban, megtanulhatják felismerni és átalakítani az érzelmi és motivációs mintákat, felfedezhetik a konfliktusok mozgatórugóit, megtanulhatják a határok és énhatárok szerepét és hatékony kialakítását, ezáltal új történetet írhatnak családi életükben.

Bővebb információ: www.jovogyermekei.hu/szulok

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 12.

Várunk szeretettel 🙂

Zétényi Anna
+3620 459 3161
hello@jovogyermekei.hu

 

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely