Jólétre nevelnek vállalkozó anyák

Új szemléletet szeretne vinni a családok életébe a néhány hete elstartolt Jólétre Nevelés Mozgalom. Céljuk az, hogy megtanítsák a családokat jól élni, jól lenni. Ezért nyolc területen adnak elismert vállalkozó anyukák tanácsokat a családoknak, például a pénzügyi, digitális, vizuális nevelés és a kreativitás fejlesztés területén.

Vállalkozó édesanyák indították el a Jólétre Nevelés mozgalmat azzal a céllal, hogy századunkban egy testi-lelki-szellemi jólétben élni képes generáció nőhessen fel. A Himer Csilla pénzpedagógus által megálmodott projekt az élet minden nevelési területén igyekszik tippeket adni ahhoz, hogy a szülők és nagyszülők élményeken keresztül segíthessék gyermekeik, unokáik fejlődését. Mindezt azért is, hogy a családokba visszatérjen a bensőséges tanítás-tanulás folyamata.

Honlapjukon ismeretterjesztő cikkeket írnak, nevelési problémákkal foglalkoznak és fenntartható tanácsokkal látják el az érdeklődőket. Jelenleg nyolc területen kínálnak saját fejlesztésű termékeket, szolgáltatásokat a szemléletváltó családoknak.   

  • Pénzügyi nevelés
  • Idegen nyelvi nevelés
  • Kreativitás fejlesztés
  • Vizuális nevelés
  • Egészségre nevelés
  • Környezettudatosságra nevelés
  • Érzelmi intelligencia, önismeret, olvasóvá nevelés
  • Digitális nevelés 

Weboldaluk egy online gyűjtőoldal, ahol a Jólétre Nevelés mozgalom tagjainak játékait, kiadványait, segédleteit, szolgáltatásait (coaching, jóga, stb.) találjuk. Blogján pedig segítő témájú ajánlásokat, tippeket, ötleteket olvashatunk a gyermeknevelés, -oktatás, környezettudatosság, egészség témakörökben.

A projektet egy 10 fős szülői csapat – szövegírók, bloggerek, vállalkozók, termékfejlesztők – irányítja, akiknek nagyon fontos, hogy a személyek közötti kapcsolódások, kapcsolatok újra értéket képviseljenek.

Most ingyen letölthetők náluk az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló napi találós kérdés-kártyák (https://joletreneveles.hu/adventi-naptar/) minden napra vidámságot csempésznek az otthonokba. A csodaszép grafikával készült naptár jó szórakozást kínál a gyerekeknek.

Vélemény, hozzászólás?