Yellow Brick Road Motivációs Naptár

Egész évben végigkísér bennünket a Yellow Brick Road Motivációs Naptár

Bővebb információ olvasható a https://www.facebook.com/yellowbrickroadmotivaciosnaptar/ weboldalon

Immár harmadik éve jelenik meg a Yellow Brick Road Motivációs Naptár, amelyet ketten álmodtunk meg és a saját tapasztalásainkon alapszik.

Ez nemcsak egy határidőnapló, hanem önismereti napló és tudatos tervező is egyben, amely igyekszik támogatni a céljaink elérésében, a gondolataink és emlékeink megőrzésében.

Összegyűjtöttünk benne mindent, amit mi fontosnak tartunk, és kiegészítettük mindazzal, amit a követőink kértek az elmúlt két év alatt.

Található benne holdnaptár, menstruációs és edzős naptár, jeleztük a névnapokat és ünnepnapokat is. Listákat vezethetünk könyvekről, zenékről, filmekről, utazásról, karácsonyi ajándékokról.

Helyet adtunk a 2020-as bakancslistának is, valamint kincskereső térképnek, ahol a vágyainkat vizualizálhatjuk. Idén több jegyzetoldallal is bővült a naptár és színesebb, mint valaha. A digitális grafika mellett kézzel készült rajzokkal és festményekkel díszítettük a naptárt.

Mitől több ez a naptár?

A motivációs naptárunk alapja az önismeret, ezt választottuk idei kulcsszavunknak is.  Így a következő feladatokkal színesítettük a naptár lapjait:

 • heti és havi önreflexiós kérdések az önismereti munkához;
 • önismereti kérdések magunkhoz és magunkról (az utóbbit szeretteinkkel kell kitöltetnünk, hogy más szemével is lássuk magunkat);
 • önbizalom-erősítő mondatok/kérdések a helyes önértékeléshez;
 • önfejlesztő tippek csakis a mi kedvenceinkkel, köztük a Női váltó, amelynek történeteit nagyon inspirálónak tartjuk.

Fontosnak tartottuk, hogy rajtunk kívül hiteles személyek gondolatai is helyet kapjanak, amelyek még inkább erősítik az üzeneteinket.

A 2020-as Naptárunk nagykövetei:

 • Danyi István, időgazdálkodási tanácsadó;
 • Kazimir Ágnes, pszichológus;
 • Mohácsi Nusi, tervező, zöldebb életre nevelő;
 • Ördög Nóra, műsorvezető;
 • Sőrés Anett, jógaoktató;
 • Szabó Anna Eszter, blogger, író;
 • Törköly Erika, énidő coach.

Ami megkülönböztet még minket a többi határidőnaplótól, hogy nemcsak a befelé figyelést tartjuk fontosnak, hanem a környezetünk felé fordulást is. Ezért minden évben megjelenik a naptárban a társadalmi szerepvállalás valamilyen formája.

A korábbi években hasznos szervezetekre, kezdeményezésekre próbáltuk felhívni a figyelmet, olyanokra, akik valamilyen jó és fontos ügyért dolgoznak. Idén a környezetvédelem kap kiemelt helyet, havi kihívásokkal motiváljuk a követőinket egy zöldebb élet kialakítására Mohácsi Nusi segítségével.

Ajánljuk azoknak, akik elhatározták magukat egy tudatosabb élet kialakítására. Ha megvan az elszántság és kitartás, akkor garantáltan jó útitárs lesz a naptárunk a 2020-as kalandokhoz.

Kövessetek minket a következő platformokon:

Facebook: https://www.facebook.com/yellowbrickroadmotivaciosnaptar/

Fb Csoport: YBR Motivációs Naptár csoport

Email: yellowbrickroadmotivacio@gmail.com

Instagram: @yellowbrickroadmotivation

Szeretettel,

Deák Fruzsina & Török Lejla

Vélemény, hozzászólás?