Barion Pixel Skip to content

Nemluxustáska kampány rászoruló nőknek

Huszka Ági és Cserta Szandra vállalkozók Nemluxustáska kampányukban arra kérik a nőket, hogy nyissák ki a gardróbszekrényeiket és nézzenek szét benne. Hátha akad egy használaton kívüli, jó állapotú táska, amit olyan nők kaphatnak meg, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak. Ettől még ők is szeretnék megőrizni a méltóságukat és a nőiességüket. Molnár Anikó meglátogatta őket.

Huszka Ágiék arra kérik a felajánlókat, hogy ezt a táskát tegyék tele adományokkal.  Bontatlan, új higiénés termékeket, fehérneműt és bármilyen olyan tárgyat tegyenek bele, ami nekik nem luxuscikk, de azoknak, akik kapják majd, nagyon is az. A táskákat a kampány honlapján található leadóhelyekre kell vinni a megadott időpontokban. A honlapot érdemes megnézni, mielőtt pakolni kezdetek, mert ott felsorolják, hogy melyek azok a termékek amire nagy szükség van, és melyek azok, amiket ne tegyetek bele a táskába, mert esetleg veszélyesek lehetnek.


Huszka Ági és Cserta Szandra, azaz a Kívül Belül Boldogság és az Ági Huszka Style vállalkozások alapítói hisznek abban, hogy ezek a megpakolt táskák nagyon sokat tudnak segíteni.

“Ami számunkra természetes, nekik sokszor elérhetetlen. Amikor azon gondolkodunk, hogy melyik márkájú egészségügyi betétet vegyük meg a drogériában, eszünkbe sem jut, hogy vajon akinek nincs fürdőszobája, netán lakása sem, az nem a márkák között válogat, hanem azt kell eldöntenie, hogy élelmiszert vagy higiéniés terméket vesz-e” – hívja fel a figyelmet Ági arra, hogy néha érdemes másképp gondolkodnunk a saját mindennapi problémáinkról is.

Csengetnek. Sorra érkeznek a felajánlások, megpakolt táskák gyűlnek Ági előszobájában. Mindegyikben más-más adomány lapul és egy kedves kártya jókívánságokkal. Mindegyik táskán látszik a szeretet, amivel valaki gondosan összeválogatta az adományokat, s amivel biztosan örömet szerez majd valakinek.

Az összegyűjtött táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével fogják eljuttatni a rászoruló nőknek és lányoknak. Szeretnének azonban személyesen is ott lenni akkor, amikor a nehéz helyzetben levő és a családon belüli erőszak áldozatává vált nők megkapják a táskákat.

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely