Barion Pixel Skip to content

Lombik baba petesejtdonorral – segítséggel!

Buzál Anikó vagyok, és 43 évesen lettem édesanya, petesejt donoros lombik kezelés segítségével, melyet egy brnói klinikán vettem igénybe. A történetemet korábban megírtam a Női váltóban is.

Vállalkozásommal egyrészt azoknak a nőknek és pároknak szeretnék segíteni, akiknek petesejt donációra van szükségük ahhoz, hogy szülők lehessenek, másrészt azoknak az egyedülálló vagy akár párkapcsolatban élő nőknek, akik 35 évesek elmúltak, gyermeket szeretnének, de nem tudják, mennyi idejük van még várni, mik a lehetőségeik, merre induljanak el.

Az ötlet

A vállalkozásom ötlete terhességem alatt merült fel először, amikor ismerőseimen keresztül többen megkerestek azzal, hogy tudnék-e információt adni arról, hogy hogyan lehet a brnói kezelést igénybe venni. Ekkor derült ki számomra, hogy milyen sok párnak lenne szüksége petesejt donoros kezelésre ahhoz, hogy gyermekük születhessen. Úgy éreztem, fontos lenne az, hogy életük egyik legnehezebb döntéséhez megkaphassák a szükséges információkat. 

Hogyan tudok segíteni?

Aamikor egy pár azzal szembesül, hogy külföldre kell mennie ahhoz, hogy egy itthon nem elérhető kezelést igénybe vegyen, akkor nagyon sokan elbizonytalanodnak, és nagy segítséget nyújthat nekik az, ha valaki megosztja velük a személyes tapasztalatait, a kezelés részleteit, és tud klinikát ajánlani. Minden hozzám forduló, brnói petesejt donáció iránt érdeklődő nőnek és párnak tájékoztatást nyújtok, ehhez csak egy e-mailt kell küldeniük nekem, vagy felvenni velem a kapcsolatot a honlapomon keresztül.

Amennyiben a pár úgy dönt, hogy kezelésükhöz azt a klinikát választják, ahol én is jártam, akkor a klinikával folytatott együttműködés keretében (a pár számára többlet költség nélkül) magyarországi kapcsolattartóként segítem őket a kezelés során, szükség esetén fordítással, és bármilyen felmerülő kérdéssel fordulhatnak hozzám.

Online vagy személyes konzultáció keretében személyre szabott tanácsadást nyújtok azoknak az egyedülálló nőknek, akik 35 éves kor felé közelednek, vagy már el is múltak 35 évesek, és gyermeket szeretnének.

Én 40 éves voltam, mikor elkezdtem utánajárni annak, hogy melyek a lehetőségeim, és mire minden információt beszereztem, kifutottam az időből, a saját petesejtjeimmel már nem sikerült teherbe esnem.

35 éves kor felett minden év, 40 éves kor felett már minden hónap számít, jobb, ha minél hamarabb tudja valaki, hogy meddig várhat, hogy ő hozhassa meg a döntést, és ne a körülmények, illetve az idő múlása.

Honlapom: www.petesejtdonor.hu

Facebook: www.facebook.com/petesejtdonor/

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely