Coaching külföldön élő és onnan visszaköltöző nőknek

Bővebb információ olvasható a http://www.simplyabroad.eu weboldalon

Szárnyakésgyökerek-könyv-1.jpg Szűcs-Nóra-coaching-fotó-0.jpg

Szűcs Nóra vagyok, külföldön élők támogatására szakosodott coach.

Külföldön élő és onnan visszaköltözött nőket segítek önmaguk újradefiniálásában és a belső harmóniájuk megtalálásában.

2011 óta dolgozom külföldön élő- és onnan visszaköltöző nőkkel.

Azóta figyelem és hallgatom őket álmaikról, nehézségeikről, összetett döntési helyzeteikről, vagy épp fájdalmas frusztrációikról és elakadásaikról.

Arról, ahogy rádöbbennek, hogy az új környezet – legyen az egy új ország vagy visszaköltözés után a régi otthonuk- sok mindenben nem tud megfelelni előzetes elképzeléseiknek.

Vagy arról, hogy dacára az új környezetnek ők maguk még mindig a régi berögzülések és minták szerint működnek, amelyeket pedig már nagyon szeretnének levetkőzni, és végre önmagukkal összhangban működni.

Megtisztelő a számomra, hogy elkísérhetem őket, amint újra felfedezik magukat az új szituációban külföldön, vagy visszatérve, otthon a hazájukban. Örömmel tölt el, amikor megtalálják a számukra megkönnyebbülést és kiteljesedést jelentő megoldásokat.

A coaching során számomra azok a pillanatok a legértékesebbek, amikor ügyfeleimmel őszintén, legbelső énünket megmutatva, a kétségeinket, gyengeségeinket és vágyainkat vállalva tudunk egymással összekapcsolódni. Ezekben a bátor kiállásokban rejlik a legtöbb lehetőség, ezek azok a pillanatok, amikor az igazi válaszok és fejlődési lépések megmutatkoznak.

Merd felfedezni magad az új környezetben, és kipróbálni az új lehetőségeket!

Szeretettel várom a megkeresésedet, ha szeretnél elindulni ezen az úton,

Szűcs Nóra

Elérhetőségek:

Bővebb információ: www.simplyabroad.eu

E-mail: szucsnora@simplyabroad.eu

Telefon: +36 20 445 20 15

A coaching üléseket online tartom, így a világ bármelyik pontjáról kérhetsz időpontot.

Rólam, szakmai szempontból:

Több, mint 14 éve tapasztaltam meg először, milyen egy másik kultúrában működni, azóta a szakmai és a személyes életem is összefonódott ezzel a témával, én is megtapasztaltam azoknak a helyzeteknek a többségét, amelyekkel a hozzámfordulók megkeresnek.

Éltem Svédországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, a köztes időkben Magyarországon, 2011-ben pedig Ausztriában telepedtem le.

Több, mint 8 éve tanítok különböző külföldi egyetemeken külföldön élésről és nemzetközi humán erőforrás menedzsmentről. 2018-ban szereztem meg a doktori fokozatot Ausztriában, ahol a diplomás magyar nők legalapvetőbb megélését kutattam külföldön.

Több, mint 7 éve támogatom a külföldön élőket és a visszaköltözőket önmaguk újradefiniálásában, a megfelelési kényszereik elengedésében és a belső harmóniájuk megtalálásában. Tréneri és coaching munkámban főképp az Eric Berne által kifejlesztett tranzakcióanalízis megközelítést alkalmazom, amelyet Sari van Poelje-től az Intact Academy-n és Szamosi Judittól tanultam.

Rendszeresen tartok előadást a témában nemzetközi és hazai konferenciákon. A szakmai publikációk mellett 2015-ben jelent meg a Szárnyak és gyökerek: Külföldi élet – magyar nők szemével című könyvem az Ursus Libris Kiadó gondozásában (https://ursuslibris.hu/konyv/szarnyak-es-gyokerek).
2019 óta az Expat Press Hungary online magazinban írok cikkeket újrakezdésről, önazonosságról és a sebezhetőségeink felvállalásáról külföldön.

Rólam, személyesen:

Ha kíváncsi vagy arra, nekem milyen élményeim voltak külföldön, ebbe a könyvbe beleolvasva kaphatsz több információt rólam.

Vélemény, hozzászólás?