Barion Pixel Skip to content

Elakadtál? – Így lépj be az önfejlesztés kapuján

Mindannyian fel tudunk idézni ismeretségi körünkből legalább egy olyan személyt, akit tökéletesnek látunk. Hibátlan állása, főnöke, kapcsolata, gyerekei, hatalmas háza és kiegyensúlyozott élete van. Irigykedünk, hiszen úgy érezzük, mi sosem fogjuk még csak megközelíteni sem ezt az állapotot. Pedig csupán arról van szó, hogy mások vagyunk. Szükségleteink és igényeink is különböznek, más dolgoktól érezzük magunkat teljesnek, gazdagnak.

Ha nem érzed magad jól a saját bőrödben, rossz érzésed lesz akkor is, ha a legjobb munkahelyen dolgozol, ahogyan abban az esetben is, ha a legjobb barátok társaságában vagy. A régóta várt előléptetés azóta sem történt meg, falakba ütközöl, elakadtál. Akkor a fejlődésemhez önmagam megismerése és elfogadása jelentheti a belépőt? 

A Discover Your World megalkotói négy évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel segítik azokat, akik szeretnének újra lendületet kapni céljaik és vágyaik eléréséhez. Visszanyerni a motivációdat, megismerni és fejleszteni magad nem egyszerű feladat, azonban tőlük megkaphatod az ehhez szükséges kezdő löketet!

Ahhoz, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, a kineziológia, a szomatodráma, többféle coaching, OH asszociációs kártyák és a HR motivációs stratégiák eszközeit alkalmazzák. Emellett rengeteg olyan módszerük van, amelyekkel megismerheted és felfedezheted magad, a későbbiekben pedig akár otthonod kényelméből is fejlesztheted magad.

Miért lenne szükségem az önismeretre?

Egész életünkben barangolunk. Különféle érdeklődési körökben csavargunk, különböző pozíciókban dolgozunk, más-más baráti körökben mozgunk, keressük a helyünket. A legtöbb dolgozó felnőtt elégedetlennek érzi magát, kiégettnek és túlterheltnek. Erősségeid, érdekeid és értékeid nem felelnek meg munkakörödnek és feladataidnak.

Itt az ideje leülni, és egy pillantást vetni saját magunkra.

Hová is tartasz? Jó helyen vagy?

Fontos megértened, ki vagy, miben vagy jó és mit szeretnél. Ezt fontos még azelőtt megtenned, hogy mérlegelnéd a lehetőségeidet, ugyanis így csak egy homályos, görbe tükörből szemléled magad.

Ez a rossz döntések melegágya.

A boldogságod egy karnyújtásnyira van tőled, azonban sokkal könnyebben elérhető lenne, ha ismernéd az erősségeidet, gyengeségeidet, elvárásaidat és igényeidet.

Tényleg erre van szükségem! 

Hogyan segíthet ebben egy önfejlesztő tábor?

Az önismereti utazás egy olyan kaland, ahonnan nem csak kipihenten, de teljesen más emberként fogsz visszatérni. Az elvonulás során ugyanis megismerheted önmagadat, átlépheted saját határaid, és újra szórakoztató, vállalkozó szellemű és boldog emberré válhatsz! 

  •         Előtérbe kerül testi és lelki harmóniád

A jó mentális egészség segíthet az életvidámság előcsalogatásában és a problémák kezelésében.

  •         Jól átláthatod belső igényeidet és céljaidat

Álmaid végre kristálytisztán jelennek meg szemed előtt és azt is tudod, mit kell tenned, hogy megvalósuljanak. 

  •         Felfedezed saját belső erőforrásaidat

Végtelen, benned lakozó hajtóerőd fellelése után szinte megállíthatatlan leszel.

Készen állok a változásra!

Mi történik az önismeret paradicsomában?

Az elvonulások során elhagyod megszokott környezeted. Ezzel a kiszakadással új nézőpontokra találhatsz, átalakulhat a mentalításod.

Ha a Maldív-szigetek határtalan kékségében vagy Dominika kalandos tájainak felfedezése közben szeretnél önmagadra találni, csak pakold össze a bőröndöd, minden mást már megszerveztek!

Ha azonban szívesebben maradnál belföldön, az sem probléma, hiszen Magyarország is rengeteg csodálatos kincset rejt, a végcél pedig egy és ugyanaz: a legjobbat kihozni belőled! 

A táborban nincsen kínos téma vagy szituáció. Vegyél részt a programjaikban saját ritmusodban. Jógázz, beszélgess, nyílj meg egy olyan csapat előtt, akik ugyanazért érkeztek, mint te… fejlődni! 

Amellett pedig, hogy önmagadat is megismered, egy életre szóló kalandban is részed lehet akár gyönyörű hazánkban, akár egy napfényes tenger homokos partján.

Ha úgy érzed, nem vagy egyszerre szobor és szobrász, hagyd a Discover Your World csapatának, hogy segítségeddel elvégezzék az első simításokat a műalkotáson, amely Te vagy.

Részt szeretnék venni!

Rajtad áll, hogy önmagad megismerésének küszöbén állsz meg, vagy belépsz azon a bizonyos ajtón, amelynek már résnyire nyitása is változtathat az életeden.

Ismerd meg önmagad, és hagyd, hogy ezután gyerekjáték legyen a fejlődés!

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely