Barion Pixel Skip to content
Balázsy Panna

Elfogadni a láthatatlanná válást. Kortalanul, derűsen – Balázsy Panna beszélgetése

Balázsy Panna műsora, a Panna, csajok, satöbbi mostantól a Női Váltón is látható, olvasható. Panna első beszélgetésében Endrei Judittal és dr. Almási Kittivel azt próbálta megfejteni, hogy mennyire igaz ránk, nőkre az, hogy egy bizonyos kor után kikerülünk a fősodorból.

Miért válunk 45 – 50 fölött láthatatlanná, mellőzötté akár a munkaerőpiacon, akár a párkeresésben? Hogyan fogadjuk el az öregedést? Hogyan legyünk továbbra is jóban magunkkal, hogyan fogadjuk el a nőiségünk változását, azt, hogy esetleg már nem vagyunk hatással a férfiakra?

– Mással kéne hatnom. Itt jön az, hogy mivel tudok hatni, van-e olyanom a tarsolyban, amit ennek a helyére tudok tenni? Annyi minden van, ehhez nem kellenek nagy dolgok. Az emberek fejében tulzó elvárás van önmagukkal kapcsolatban, pedig annyi klassz dolgot lehet látni akár a közösségi oldalakon is – mondja dr. Almási Kitti pszichológus  – , de mintha félelem lenne az emberekben, hogy az nem lesz elég, hogy ezt pótolja.

Hogyan élhetjük meg tudatosan az idősödést? Balázsy Panna erről kérdezte vendégeit.

Hasonló tartalmakat ITT olvashatsz. Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal, és kövess bennünket a Facebook-, valamint Instagram-oldalunkon is. 

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely