Hajrá, egészségügy! Egészségutalvány vásárlással most bárki segíthet

Csak egészség legyen, szokták mondani az idősek, és jelen pillanatban valóban nem tűnik semmi fontosabbnak ennél. S, bár az egészségügy a hét elején “újraindult”, messze még a pillanat, míg minden a régi kerékvágásban megy majd. Vizsgálatokat kérni továbbra is csak  indokolt esetben érdemes. Ez egyszerre szolgálja a páciensek érdekét, és hozza nehéz helyzetbe a magánegészségügyet is. A Róbert Magánkórház ezen szeretne változtatni egy különleges akcióval! Videó a cikkben.

– Nehéz időket élünk. A koronavírus-járvány okozta gazdasági károk pontos következményeit még csak találgathatjuk. Bizonytalan lett minden, hatalmas teher nehezedik az egészségügyre is. Meddig tart? Nem tudhatjuk. Bár az egészségügy újraindítása már zajlik, az biztosnak látszik, hogy még hosszú folyamat lesz, mire minden visszatér a rendes kerékvágásba. 

Amit tudunk, az az, hogy ezekben a nehéz időkben is ki kell tartanunk és kettős küldetésünket minden igyekezetünkkel teljesítenünk kell.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet milyen anyagi nehézségek elé állít minden gazdasági szereplőt, hiszen ez alól intézményünk sem kivétel. A nem félbeszakítható szolgáltatásokon kívül (pl. szülészet,  meddőség) mi magunk is elhalasztottunk minden vizsgálatot és beavatkozást. A tevékenységi körünk átalakult, máshova helyeztük a felszabadult fókuszt. Elkülönített részlegeket alakítottunk ki, hogy egy esetleges vírusfertőzés esetében el tudjuk szeparálni az érintetteket – tudjuk meg Fábián Gergelytől, a Róbert Magánkórház marketing igazgatójától. 

– Örülünk az újraindulás lehetőségének, de fontos tudni, hogy ez nem jelent azonnali visszarendeződést. Fel kell mérnünk, hogy szolgáltatásaink megvalósíthatók-e ezen túl a szigorú protokoll betartása mellet is. Nekünk első az ügyfeleink egészsége! Ezért mindent alaposan megtervezünk, és csak fokozatosan, kis lépésekben térünk vissza a korábbi működésünkhöz. Májustól már elérhető sebészeti ellátásunk (hasi sebészet), így az első fekvőbeteg ellátó csatorna megnyílhat nálunk is. Emellett folyamatosan mérlegeljük, hogy melyek azok a szakrendelések, amelyek a biztonsági előírások mellett viszonylag alacsony kockázattal elindíthatók még. De addig is tenni szeretnénk valamit az egészségügyért, és ebben bárki segíthet – derül ki.

Neked is el kellett halasztanod valamilyen kezelést? Most segíthetsz! Vásárolj egészségutalványt abban az értékben, amely értékben elhalasztott kezelést vettél volna igénybe és mi lejárat nélküli 10%-os VIP kedvezménnyel háláljuk meg. A járványhelyzet elmúltával ezt felhasználva igénybe veheted a kórház szolgáltatását. Ezzel te is segítheted az egészségügyi dolgozókat, a Róbert Magánkórház ugyanis minden hónapban kifizeti az így összegyűjtött összeg 3%-át a kórházukban dolgozó kollégáknak, míg a másik 3%-ot felajánlják egy a mostani helyzetben kiemelten terhelt állami intézménynek/szervezetnek.

További részletek a kampányról: https://robertkorhaz.hu/leiras/hajra-egeszsegugy

 

Vélemény, hozzászólás?