Zitáék nem búcsúznak – Alapítványi munkával segítenek a termékenységgel küzdőknek – videoval

Információ, információ és információ – ez hiányzik a rendszerből Pataki Zitáék szerint. A Meddőnek nyilvánítva vlog célja is az volt, hogy minél szélesebb körben tájékoztassa a termékenységgel küzdő párokat, és bár a sorozat most véget ér, Zitáék folytatják a megkezdett munkát. A Réka – A Tudatos Termékenységért Alapítvány segítségével addig kísérik az érintetteket az úton, amíg csak lehet. Videó! 

Megmutatni mindent, ami a meddőség hátterében áll, ugyanakkor információt adni gyógykezelésekről, alternatív terápiákról és kiegészítő módszerekről. Ez volt Pataki Zita Meddőnek nyilvánítva című vlogjának célja. A videós utazás most ugyan egy időre véget ért, de a segítő munka folytatódik.

– Úgy gondolom, ha időben tudtam volna azokat a dolgokat, amelyek csak az ötödik, hatodik lombik után váltak egyértelművé számomra, ma nagy valószínűséggel édesanya lennék. Nem szeretném, ha mások álma is az információhiány miatt foszlana szerte – mondja Pataki Zita, és hozzáteszi, számukra már akkor egyértelművé volt, hogy folytatni szeretnék a segítő tevékenységet. – Így született meg a Réka – A Tudatos Termékenységért Alapítvány, melynek célja, hogy minél szélesebb körben tájékoztassa az érintetteket. Ezt segíti az alapítvány oldala, a Rékaprogram is, amit önkéntes orvosok, orvostanhallgatók, védőnők töltenek fel tartalommal. Ezen a felületen igyekeznek a nehezített gyermekvállalás kérdését a lehető legtöbb szempontból körüljárni – avat be.

Részletek a videóban!

Vélemény, hozzászólás?