Barion Pixel Skip to content
barátság, Panna, csajok

Új barátság 40 felett? Naná!

Bizony, előfordul olyan is, hogy új barátságokat kötünk felnőttként, akár 40 éves korunk felett is. Erre jó példa Keresztes Ildikó énekesnő és barátnője, András Tünde kürtőskalács-vállalkozó, akik bár mindketten Erdélyből származnak, mégsem gyerekként ismerték meg egymást, hanem érett felnőttként lettek egymás támaszai. A Panna, csajok, satöbbi új epizódjában az ő történetüket mutatta be Balázsy Panna.

Keresztes Ildikó érettségi után költözött Magyarországra. Édesanyja újra férjhez ment Budapesten, Ildi őt követte az új hazába.

– Én konkrétan négy évig sírtam, hogy haza akarok menni. Ekkor még a Ceaușescu rendszer volt, ami eljövetelünk után a durvult be igazán. Hiába volt minden jobb úgymond, nem éreztem jól magam az „új családban”, hiszen egy mostoha apához jöttem. Egy leány gyermek 17 évesen nagyon „pisis” korban van. Nem tudtam, hogy merre van az arra. Dédelgettem álmokat, de még saját magamnak sem mertem igazán bevallani. Gondolkodni kellett, hogy hogyan tovább – emelte ki Keresztes Ildikó.

András Tünde 2008-ban települt át, addig kétlaki életet élt. Hétvégente itt sütöttek kürtös kalácsot, hétközben Erdélyben voltak. Tündének nagy könnyebbséget jelentett, hogy a családja itt, Magyarországon él. Kettőjük barátsága körülbelül tíz éves. Sokat utaznak együtt, szavak nélkül is megértik egymást. 

Keresztes Ildikó fiatal koráról a tornász karrierjéről és ennek hatásáról a zenei karrierjére is mesélt Balázsy Pannának a Panna, csajok, satöbbi adásában. 

Hasonló tartalmakat ITT olvashatsz. Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal, és kövess bennünket a Facebook-, valamint Instagram-oldalunkon is. 

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely