Barion Pixel Skip to content
astratex fürdőruhatrend

Mit diktál a 2023-as fürdőruhatrend?

A divat olyan, mint a tenger: folyton változtatja a színét, hullámzik, más arcát mutatja, de azért a lényege nem változik. Szóval igen, hozott magával újításokat az idei év is, de összességében még mindig a stílusosság az, ami arat, és az, hogy ez kinek mit jelent, már egyénileg eldöntendő kérdés.

Pánttal vagy anélkül?

fürdőruhák világa sokszínű, ami egyébként jelen esetben szó szerint is értendő, mivel a 2023-as évben továbbra is vonzóak a merész színek, ahogy azt már 2022-ben megszokhattuk. De egyúttal ez azt is jelenti, hogy a variáltság is sokrétű. A pántos fürdőruha erre az egyik legjobb példa, ami történetesen idén is milliókat tart lázban. Akadnak vékony, spagetti, rejtett pántos típusok, és ami most a legnagyobbat szól, azok az aszimmetrikus pánttal rendelkező modellek. Ám nagyjából mellékes, hogy melyiket emeljük ki, lévén mindegyikről kijelenthető teljes biztonsággal, hogy a divatos fellépés általuk borítékolható.

fürdőruha astratex

A melltartó milyensége is olyan dilemma, ami egyénenként változó. Van, akinek a push-up megoldás nyújtja a legnagyobb kényelmet, egyúttal azt a vonzó látványt, amire mindig is vágyott, amiről mindig is álmodozott. Megint másnak, akinek a telt idomok természet adta kincsek, azok a fazonok a megfelelőek, amik támogatják a vonalak kihangsúlyozását mesterséges beavatkozás nélkül. Viszont nem érdemes az osztályozás csapdájába beleesni, mert ezen típusok közül egyik sem jó, vagy jobb. Konkrétan a legjobb, vagy a tökéletes választás onnan ismerhető fel, hogy testre szabott. Ennyire egyszerű az egész! Ebben az értelemben a fürdőruhatrendek pusztán útmutatók, amiket lehet követni, de nem kötelező.

A bikini vagy a tankini az idei nyertes?

Mindkét fehérnemű a dobogón szerepel, már ami a kétrészes fürdőruhák versenyét illeti. Igazság szerint mind a kettőnek megvan a maga létjogosultsága, egyúttal tehát többnyire más és más a célközönség. A tankini előnye, hogy ápol és eltakar, ugyanakkor mégis szabadabb, többet mutató viselet, mint az egyrészes fürdőruha. A bikini ellenben a napfürdőzésért rajongók álma, ami könnyedséget ígér pusztán a hordásával. Jól látható, hogy ez a látszólagos dilemma tulajdonképpen nem egy megválaszolásra váró kérdés, hanem sokkal inkább egy egyénileg meghozható döntés.

Mi a vonzó fellépés titka?

fürdőruha astratex

női fürdőruhák önmagukban trendiséget, esztétikusságot képviselnek, ez tény. De tulajdonképpen viselőjüktől válnak teljessé. Vagyis nem a fürdőruha teszi a nőt, hanem pont fordítva. Így aztán újfent arra a megállapításra juthatunk, hogy a trend egy iránytű, ami segít eligazodni a modellek dzsungelében, de végül nem a divat szava az, ami mérvadó, hanem az egyéni ízlés. Utóbbit formálhatják a testi adottságok, az alkati paraméterek, és természetesen a környezeti hatások is.

Egy biztos! Bár fentebb fazonokról, kellemről beszéltünk, mégis a komfortos érzés az, aminek az elérése a cél. Ha ez adott, akkor onnantól kezdve minden pillanat örömtelivé válhat a vízparton, a strandon, vagy éppen a kertben. Hiszen ezt a belülről fakadó, magabiztosság táplálta kisugárzást, szépséget a fürdőruha csak fokozhatja!

Hasonló tartalmakat nálunk ITT olvashatsz. Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal, és kövess bennünket a Facebook-, valamint Instagram-oldalunkon is.

Kiemelt kép: Astratex

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely