Kuszkusz. A szó, ami első hallásra vicces, másodikra fura, harmadikra pedig kreativitásra ösztönöz. Általában köretként használjuk, de tudtátok, hogy isteni finom torta is készíthető belőle? Ráadásul alig kell vele bajlódni, nagyjából negyed óra, és mehet is a sütőbe. A Terézanyu- és kétszeres amatőr Ország Cukormentes Tortája különdíjas szerzőnk, Raffer Gabriella receptje következik.
Nézem az időjárás-előrejelzést, 10 fok feletti hőmérsékletet ígérnek a hét második felére. Nézem a kertem, nézem a kedvem. Kizárt, hogy olyan ételt készítsek hétvégi ebéd gyanánt, ami órákig a konyhában tartana. Ha ebéd utánra valami desszertet is szeretnék, annak még inkább egyszerűnek, ám nagyszerűnek kell lennie. A lenti desszert nem csupán ilyen napokon jön jókor. Egy váratlan vendég érkezésekor, vagy ha a barátnős kávézás mellé jól jönne pár falat finomság – kis túlzással –, míg lefő a kávénk, el is készül.