Barion Pixel Skip to content
tomán mentorprogram

Újra mentorprogramot hirdet Tomán Szabina, hogy segítse a női vállalkozókat

Ismét elindítja mentorprogramját Tomán Szabina, melyet kifejezetten a női vállalkozók támogatása és segítése érdekében hívott életre. A Toman Mentor Program arra hívja a lelkes női vállalkozókat, hogy csatlakozzanak és profitáljanak Szabina és a meghívott előadók gazdag tapasztalatából és szakértelméből.

A nőknek helye van az asztalnál

Szabina mélyen hisz abban, egy nő lehet egyszerre sikeres vállalkozó miközben a hagyományos női szerepekben is helytáll. A mentorprogrammal egy olyan környezetet szeretett volna létrehozni, ahol a résztvevők tanulhatnak, növekedhetnek és kibontakozhatnak.

A program egyedi lehetőséget nyújt a választott nőknek, hogy személyre szabott iránymutatást, stratégiai tanácsokat és teljes körű betekintést kapjanak általában egy üzleti vállalkozás, ill. a saját vállalkozások különböző aspektusaiba.

Kiket várnak a Toman Mentor Programba?

A programba azoknak a jelentkezését várják, akiknek már működő vállalkozása van, de szeretnének magasabb szintre lépni. A résztvevők esetében nincs megkötve, milyen iparágból érkezhetnek, ill. hány főt foglalkoztatnak.

A jelentkezők közül Tomán Szabina és csapata választja majd ki azt a 10 elkötelezett és lelkes női vállalkozót, akik részt vehetnek a programban.

Az előző mentorprogram sikere

Bevallom a legutóbbi alkalommal különösen meglepő volt, hogy több mint 100 jelentkezés érkezett hozzánk. Nehéz volt választani a tehetséges vállalkozó hölgyek közül, igazán lenyűgöző volt őket egy csokorban látni. A sokszínűség és az elhivatottság, amit a jelentkezők és azután a programban részt vevők megmutattak, rendkívüli inspirációt jelentett számomra is. Tudom, hogy most is az lesz a legnehezebb rész, hogy a sok tehetséges vállalkozó hölgy közül kiválasszuk azt a 10 nőt, akik a programban részt vehetnek. A nagy számú jelentkezés is azt mutatta meg számomra, hogy hatalmas szükség van az ilyen típusú támogatásra és mentorálásra. – emelte ki Szabina.

Legyél te is a Toman Mentor Program hallgatója

A tomanmentor.com találtok további részleteket a programról és a jelentkezési folyamatról. A jelentkezési határidő szeptember 6-a, a kiválasztott résztvevőket szeptember 12-én értesítik az eredményekről.

Kiemelt kép: Tomán Szabina tulajdona

Hasonló tartalmakat ITT olvashatsz. Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal, és kövess bennünket a Facebook-, valamint Instagram-oldalunkon is.

Tetszett a cikk?

Megosztás:

Ajánlott cikkek:

2024 © NŐI VÁLTÓ - Minden jog fenntartva | Weboldal: Kardos Gergely